//

16 000 публікацій у Facebook і 900 000 коментарів. Білл Гейтс – ТОП-персона у фейках про COVID-19 і охорону здоров’я – Без Брехні

16 000 публікацій у Facebook і 900 000 коментарів. Білл Гейтс – ТОП-персона у фейках про COVID-19 і охорону здоров’я

Фейки та дезінформаційні повідомлення де фігурує Білл Гейтс за час пандемії COVID-19 – стали найпоширенішими і найпопулярнішими. Про це повідомляє New York Times у публікації «Bill Gates, at Odds With Trump on Virus, Becomes a Right-Wing Target». З початку року  у Facebook зафіксовано понад 16 000 публікацій про Гейтса та його причетність до вірусу. Ці пости прокоментували майже 900 000 разів, На YouTube 10 найпопулярніших відеороликів, які поширюють брехню про Гейтса (за березень-квітень) були переглянуті майже п’ять мільйонів разів. Такої «популярності» засновник Microsoft набув завдяки фейкам з галузі «теорії змови», де він вже звичний персонаж. Що ж пригадаємо ці треш-історії.

 

Гейтс, педофіли і адренохром

Те що Гейтс – співучасник, а інколи і очільник всіх можливих і не можливих «всесвітніх змов», як ми бачимо із статистики – не дивина.

Але один з треш-фейків перевершив всі очікування. Ми детально писали про це у матеріалі «Операція Коронавірус», або Трамп проти всесвітньої секти голлівудсько-політичних педофілів | ФЕЙК з ознаками трешу».

Під прикриттям карантину Дональд Трамп вирішив очистити Світ від педофілів з Голлівуду (серед них: Мадонна, Том Хенкс, Квентін Тарантіно та ін), істеблішменту демократичної партії США – Барака Обами, Хілларі і Білла Клінтон, Джо Байдена, Буш-мл, Бліл Гейтс. Під «роздачу» попали і Ватикан, деякі ТОП-лідери світу – Ангела Меркель, Джастін Трюдо, англійська королева, члени «Світового уряду». Всього в «обвинувальному списку» 500 тис осіб, які підлягають арешту, суду, а далі – як вирішить Феміда.

Найголовніше – всі вони вважаються такими, які вживають таку речовину, як «адренохром». Її начебто отримують з крові дітей, принесених в жертву цими вампірами-сатаністами зі світової еліти. Без адренохрома – вони швидко старіють і починають страждати від наркотичної «ломки». 

Ну ви помітили, що і Білл Гейтс серед цієї братії.

Білла Гейтса затримали за створення коронавірусу

«Засновник Microsoft Білл Гейтс затримали і звинувачують у створенні вірусу COVID-19 для позбавлення світу від людей з хронічними захворюваннями і розвитку власного бізнесу»…

Матеріал з подробицями начебто надрукували у The New York Times. Насправді, посилаючись на вагоме джерело інфу розігнали фейкмейкери у соцмережах і сайти-смітники. У реальному матеріалі якраз навпаки, мова йде проте, що Гейтса беззмістовно звинувачують у всіх гріхах світу, викрививши зміст його виступу у 2010 році.

Ми вже писали про цю маніпуляцію. Гейтс тоді говорив про загрози вірусів у майбутньому, про необхідність підвищення загального рівня охорони здоров’я і вакцинації населення, що дасть можливість скороти рівень зростання населення Землі на 10-15%.

Але, автори фейків інтерпретували його слова як бажання скоротити населення Землі на відповідний відсоток.

Вакцинація і чіпізація всіх жителів Землі

У інфополі циркулює історія, згідно з якою, Білл Гейтс і його дружина Мелінда через свій фонд Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) фінансує створення вакцини проти COVID-19, яка «призведе до летальних наслідків серед тих кого вакцинують, спричинить безпліддя. Таким чином «кровожерливий Гейтс» здійснить свій план по скороченню населення землі.

Інше відгалуження цієї є «теорії» – під час масової вакцинації начебто від COVID-19 людям будуть таємно імплантувати мікрочіпи з метою подальшого тотального стеження , контролю за діяльністю, збору даних. В подальшому ця інформація буде використовуватися для тиску, шантажу, керуванню поведінкою.

 Цей фейк та чисельні його інтерпретації були викриті фактчекерами з Німеччини – ресурс Correctiv, з Хорватії — Faktograph, Сполучених Штатів — FactCheck.org.

Вакцінаційний хвіст «Доктора Смерть»

Це вже не перше  звинувачення Білл Гейтса у маніпуляціях і зловживання на тлі вакцин. Прихильники «теорії змови» звинувачують його у тому, що з 2000 року Фонд Гейтса вклав в ВООЗ більше $ 2,4 млрд для викорінення поліомієліту. Пообіцявши покінчити з поліомієлітом в Індії, Гейтс взяв під свій контроль Національну консультативну раду Індії (НКР) і доручив вводити дітям по 50 вакцин замість 5 кожній дитині до 5 років. 

Надалі з’ясувалося, що вакцини Гейтса виявилися руйнівними для дитячого здоров’я. У період з 2000 по 2017 рік «ліки» мільярдера призвели до паралічу 496 000 дітей. ВООЗ визнав, що вибух поліомієліту є наслідком НЕ поширення хвороби, а в саме вакцинацією.

У 2014 році Фонд Гейтса фінансував випробування експериментальних вакцин проти вірусу папіломи людини. Експеримент ставився на 23 000 молодих дівчат у віддалених провінціях Індії. Приблизно 1 200 з них почали страждати важкими побічними ефектами, включаючи аутоімунні захворювання і безпліддям. Сім дівчат померли.

Проте ні заяв ВООЗ, ні першоджерел з даними на підтвердження своїх даних «шукачі зради» не наводять…

Насправді Білл Гейтс вже багато рокі є меценатов в галузі охорони здоров’я і виділяє значні кошти на протидію COVID-19.

//
Exit mobile version