//

ANONYMOUS ОПРИЛЮДНИЛИ НАКАЗ ПРО ФЕЙКИ, У ЯКИХ БУДУТЬ ДЕМОНСТРУВАТИ «ЗВІРСТВА» ЗСУ НАД РОСІЙСЬКИМИ ПОЛОНЕНИМИ – Без Брехні

ANONYMOUS ОПРИЛЮДНИЛИ НАКАЗ ПРО ФЕЙКИ, У ЯКИХ БУДУТЬ ДЕМОНСТРУВАТИ «ЗВІРСТВА» ЗСУ НАД РОСІЙСЬКИМИ ПОЛОНЕНИМИ

Хакери групи Anonymous оприлюднили скан наказу т.в.о міністра оборони РФ Дмитра Булгакова про підготовку фейкових відео, на яких “українські військові” нібито знущаються над “російськими військовополоненими”.  Інформація була опублікована на twitter-сторінка Anonymous

Наказ містить зокрема такі вказівки:

– Створити і поширити серію відеоматеріалів з демонстрацією нелюдського ставлення військовослужбовців Збройних сил України та націоналістичних формувань на території України стосовно полонених, котрі висловили власне бажання здатися в полон.

– Створити і поширити серію графічних матеріалів, із доказами фактів використання підставних осіб під час зйомок брифінгів службовців збройних сил РФ, які опинилися в полоні. Також, спростувати факт залучення ЗС РФ військовослужбовців, що несуть військову службу по призову”.

В чому причини появи такого наказу, та про які закулісні речі він свідчить.

По-перше, кремлівська пропаганда продовжує свою брудну роботу по дискредитації ЗСУ  та насаджувати вже набивший оскомину наратив про фашистів, нацистів, екстремістів, націоналістів, з яких цілком складається наша армія. І що такій армії не писані будь-які гуманні правила ведення війни. Як то кажуть – на злодії і шапка горить. Всьому світу вже відомі звірства, які чинять рашисти на українських землях – 46 держав світу вже підтримали позов до суду у Гаазі про розслідування злочинів московських окупантів.

По-друге, українські інформаційні війська з перших днів війни розгорнули потужні компанію у соцмережах, де поширюють відео нормального поводження українських військових із російськими полоненими. Тож кремль вважає, що його солдати можуть після перегляду таких відео бути більш схильними здатися в полон.

По-третє, на тлі погіршення матеріального забезпечення окупантів, затримки та неповної виплати грошового забезпечення, з боку різних структур в Україні розгорнуті цілі програми по «заохоченню» до здачі у полон московитів – наприклад, один з банків обіцяє 100 000 рублів за полон. І матеріальний фактор може стати не останнім щоб підштовхнути голодрані війська кужугєтовіча складати зброю.

В-четверте – тут прослідковується цілком звичайна картина залякування своїх же солдат та їх родичів, щоб унеможливити здачу у полон.

Цікавий і той факт, що Булгаков наказує долучити безпідставні твердження до цих фейків про порушення українськими військовими Женевської конвенції про поводження з військовополоненими. Тобто на рівні найвищого так званого генералітету рашистів брехня – вітається.

Ще по темі:

//
Exit mobile version