//

Брехня про відміну рашистського «параду» повітряних сил через «нельотну погоду» – Без Брехні

Брехня про відміну рашистського «параду» повітряних сил через «нельотну погоду»

На день кремлівського «пабєдобєсія» рашисти планували провести помпезний «парад» повітряно-космічних сил. Його кульмінацією мав стати прольот, так званого, літака «судного дня» – повітряного судна, з якого керівництво московії у разі всесвітнього ядерного конфлікту, може запускати свої ракети та здійснювати загальне керівництво (правда, ким і чим – не зрозуміло). Проте, з прольотом – стався прольот. Як стало відомо на ранок 9 травня – «парад» літаків скасували. Причина – не та погода, нельотна. Чому це брехня – показуємо.

 

Ерефія скасувала повітряну частину параду 9 травня не тільки у Москві, Єкатеринбурзі, Новосибірську, Самарі, Ростові-на-Дону, Санкт-Петербурзі та інших великих містах.

За офіційною версією пропагандистів – під час урочистостей «повітряну частину параду скасовано через погодні умови». Нельотна погода! Проте, кремліські брехуни знову забрехалися. Більше того, їхня брехня викривається їхніми ж пихатими минулорічними заявами.

За інформацією Центру протидії дезінформації, у 2020 року російські, так звані, медіа писали, що рф витратила понад 540 млн рублів на «розгін хмар» для безпеки польотів військової авіації під час параду перемоги. Минулого року ця сума склала 417 млн рублів. Тобто у 2020 та 2021 році кремль витрачав по півмільярда рублів (або понад $7,5 млн ), щоб задовольнити свою пихатість і поганяти літачки. А от цього року – щось не склало.

Слід нагадати, що за різними оцінками, війна в Україні обходиться московії у $900 млн – $1 млрд щоденно (з урахуванням дії санкцій). Тож, «економія» $7,5 млн – не аргумент.

Тим більше, якщо поглянути на основні показники погоди у ключових містах, де відмінили повітряний «парад» – то вони абсолютно різні і по температурі, і по вологості, і по сонячності, і по швидкості вітру. Тобто, погодні умови не можуть бути ключовим об’єднуючим фактором скасування польотів у всіх містах одночасно (дивись на слайді). То ж у чому причина?

Тут можуть бути тільки припущення. Як повідомляє ресурс InformNapalm, один з інсайдерів, говорить про те, що нібито реальною причиною скасування повітряної частини параду стала діагностована несправність літака «судного дня». Є версія, що це було зроблено з метою додаткової безпеки.

Як би там не було, але літаки не літали, бункерний диктатор, виступаючи з трибуни, знову ніс чергову маячню про те що, «мы были вынуждены…», а загалом «парад» побєдобєсія, особливо в провінціальних містах нагадував шизофренічну масову виставу, де люди явно загубилися між минулим і сьогоденням.

Ще по темі:

//
Exit mobile version