//

Число “звіра” зашифровано у назві коронавіру | ФЕЙК – Без Брехні

Число “звіра” зашифровано у назві коронавіру | ФЕЙК

Нова версія походження і мети коронавірусу – 666 666 666 666. Може шісток трохи більше, бо 304 тисячі користувачів подивилися ахінею, а 21 тисяча з них поширили відео про те, що розкрито справжній код Covid_19.

Кажуть, якщо взяти букви у слові Коронавірус, замінити їх на цифри, що відповідають їхньому місці в алфавіті і перемножити між собою, то вийде число диявола – 666 666 666 666 (як в це можна вірити і що в головах у цих людей – ми не знаємо).

ВЕРДИКТ: ФЕЙК

ПЕРЕВІРКА

Хороша новина для україномовного сегменту – в українській мові буквам належать інші цифри – тому число диявола і код коронавірусу вам не страшний.

В російській і англійській мові – та ж історія. Якщо перемножити між собою цифри, то виходить 178 711 142 400. Але ж на відео так гарно і впевнено малюють шістки.

Друзі, будь ласка, розкажіть своїм рідним і знайомим, які поширюють і вірять в подібні нісенітниці, чому цього не варто робити. Такі фейки тільки сіють паніку.

 

NB! Матеріал підготовлений в рамках проєкту з протидії фейкам за темою “COVID-19”, ініційованого керівником проєкту “По той бік новин”

//
Exit mobile version