//

Фейк Стремоусова про “цілодобову комендантську годину” в Херсоні – Без Брехні

Фейк Стремоусова про “цілодобову комендантську годину” в Херсоні

На Херсонщині все гарячіше: у Стремоусова посилюється горячка. Сьогодні він вкотре ляпнув зайве, потім видалив, потім перезаписав. А російські ЗМІ понесли його маячню як офіційну інформацію”. 

 

Сьогодні у своєму виступі на фоні будяків Стремоусова знову понесло. Спершу він наплів про колони української техніки, які вже формуються, щоб йти на штурм. Водночас, за його словами, в Херсоні все “по прєжнєму” спокійно, просувань українських військ нема і місто “під захистом російських військ”. Та все ж всім мешканцям треба терміново евакуюватися, щоб “окупанти могли робити свою роботу”(очевидно роботу з мародерства). І нарешті Стремоусов заявив, що в Херсоні оголошується  комендантська година, яка буде тривати, увага, “двадцять чотири години цілодобово”, щоб окупанти могли “відстояти місто”.

Не будемо загострювати увагу на взаємовиключності заяв Стремоусова – це його звичайний стиль. І для нього цілком логічно, що одночасно “місто під захистом і наступу нема”, але російські окупанти мусять робити роботу по “відстоюванню міста” від когось. 

Виглядає, що цивільні дуже заважають “відстоювати місто” від майна, коли росіяни вивозять навіть віконні рами,. Тому то їм і оголошує Стремоусов “цілодобову комендантську годину”. Тобто це означає, що пересуватися вулицями не можна буде взагалі. Як тоді виконувати “рекомендацію” про евакуацію? Чи всі хто не встиг евакуюватися уже все – мають закритися в будинках і померти з голоду. Цього Стремоусов не пояснив.

Російські ЗМІ швидко підхопили цю маячню про “цілодобову комендантську годину”. ТАСС навіть написав, що є відповідний “указ правітєльства Херсонской області”. Слідом за ними відпрацювали і українські змі.

Та все ж хтось “натякнув” Стремоусову, що він змолов дурню, година на то вона і година, що триває не всю добу. І звісно ж таку комендантську годину окупаційні війська по всьому місту забезпечувати не зможуть. І “натякнули” так, що він швидко видалив відео. Але на те він і Стремоусов, щоб продовжити ганьбитися,  тому слідом він перезаливає те саме відео, але з вирізаним фрагментом про комендантську годину.

Нібито й не було цих слів. Звісно ж склейку на відео видно, та і пильні журналісти зберегли первісну версію.

Та окрім себе Стремоусов пошив у дурні і всю пропагандистську машину Росії, адже у них досі висять новини про “цілодобову комендантську годину”. Лише ТАСС замінив свій “указ правітєльства” на “сказав Стремоусов”. 

Такий неадекватний “заступник сальдо” цілком влаштовує росіян, йому навіть дозволяють іноді покритикувати Шойгу. Це місцевий корисний ідіот, який буде робити і казати все що завгодно, аби вислужитися, а тепер і просто вижити. Те що він українець, грає лише на руку – можна буде на нього більше спихнути. І оці суперечливі заяви Стремоусова про “все під контролем”, але “тікайте, бо вже наступ” чи “Росія Херсон ніколи не здасть” і водночас “столиця Херсонщини тепер в Генічеську” не лише його самодіяльність, а навмисні вкиди окупантів, щоб заплутати, посіяти паніку та хаос, та водночас “промацати” ситуацію, якщо не серед військових, то хоч серед мирного населення Херсонщини.

 

//
Exit mobile version