//

Фейкова газета «з майбутнього» про теракти та війну в Придністров’ї – Без Брехні

Фейкова газета «з майбутнього» про теракти та війну в Придністров’ї

Росіяни анонсували теракти в Придністров’ї та фейкове прохання до путіна ввести війська в підробному екстреному випуску газети.

Ми раніше довели, що звернення в прямому ефірі путіна, пушиліна і тому подібні постановні ролики про евакуацію записувалися наперед. Все готувалося на 22.02.22. Пристрасть до символічних дат вирізняє совєтських людей до дня жовтневої революції чи першоготравня треба було взяти місто чи здати об’єкт.

Так і цього разу росіяни видали спецвипуск газети Придністров‘я за 2 травня, де повідомили, що 1 травня здійснили серію терактів в Придністров’ї (звісно ж списуючи це на Україну) і тепер нібито народ Придністров’я просить путіна про допомогу у розпочатій з Україною війні.

Короткий переказ змісту радянської «придністровської» агітки:

Звісно ж це все провокативний фейк. Так званий Президент Придністров’я ще чотири дні тому спростував чутки про мобілізацію і запевнив, що напади на сусідів Придністров’я не планувало і не планує.

Показово, що в тій же газеті «Придністров’я» за 29 квітня міститься заклик від влади довіряти лише офіційним джерелам.

Щодо газети. Головний редактор справжньої газети «Придністров’я» повідомив, що цей випуск – підробка. Останні випуск паперового видання газети «Придністров’я неделя» датований 30 квітня, наступний планово вийде 5 травня. Жодних спецвипусків не планувалося.

Огляд фейкової газети підтверджує, що добір типографських шрифтів, сама верстка сторінки та дизайн підробки повністю відрізняються від справжньої газети.

Отже, перед нами подвійний фейк

 

 

//
Exit mobile version