//

Фейкова «свіжа» обкладинка німецького видання «Титанік» із автоматом і українцями замість патронів – Без Брехні

Фейкова «свіжа» обкладинка німецького видання «Титанік» із автоматом і українцями замість патронів

Як то кажуть – ніколи не було і ось знову! Це ми про російську пропаганду і перший у Новому році вкид за старою накатаною, примітивною, але чомусь такою, що припала пропагандистам до душі схемою. А саме – фейковою обкладинкою якогось західного журналу. Цього разу і в котре дісталося німецькому сатиричному виданню «Титанік», який інформаційні посіпаки кремля вже неодноразово використовувала для своїх фальсифікацій. Тож чим цього разу відзначилися пасинки скабєєвої, соловйова та симоньян – далі у матеріалі.

 

Слід відзначити, що у пропагандистів чи то після новорічна криза жанру, чи то їх настільки пригнітили новини про збиття та ушкодження таких рідкісних російських літаків як ДРЛО А-50 та літаючого командного пункту Іл-22, що у своєму новому фейковому творчому доробку у вигляді фальсифікату обкладинки журналу  «Титанік» вони не примудрилися до чогось особливого і креативного. А просто візуалізували свій вже засмальцьований за багато місяців експлуатації наратив, про війну до останнього українця.

Саме так перекладається фраза, що розміщена на фейковій першій шпальті – «Вis zum letzten» – «До останнього». Ілюстрація – кулі в автоматі у вигляді українських солдатів – красномовно це ілюструє.

Враховуючи, що видання німецьке, то таким чином фейкороби кремля в чергове показали, що захід буде «воювати» з росією руками українців і до останнього українця. «Мрійники» з-за порєбріка і досі фантазують, що вони воюють із «цілим НАТОм і колективним Заходом». А українці то так – витратний матеріал. Тільки от біда – НАТО ще не під’їхало, а російська армія вже втратила 370 000 солдатів.

Але щодо фальсифікату обкладинки.

Насправді номера з такою обкладинкою німецьке видання «Титанік» не друкувало і не могло надрукувати. Журнал виходить із періодичністю раз на місяць. І після нового року журнал вийшов у січні лиш раз із зовсім іншою обкладинкою. http://surl.li/piyxl

Також в архіві видання немає інших журналів у 2024 році, окрім згаданого вище. http://surl.li/oonmv

Цікаво, що кремлівські фейкороби спробували фальсифікувати січневий номер і переконати в правдивості свого недолугого творчого доробку. Вони скопіювали і розмістили на фейковій обкладинці вихідні дані і наскрізний номер 4352 саме із реального січневого номеру «Титаніку».

Тож можна резюмувати, що така чергова обкладинка – черговий фейк і фальсифікація російських пропагандистів.

До речі німецькому «Титаніку» дістається вже не вперше. Ми вже декілька разів у 2022 і 2023 роках викривали фальсифікації обкладинок саме із цим виданням. Крайня з них – у грудні 2023 із ганебною карикатурою із різдвяною тематикою, де замість шкарпеток для подарунків на каміні висять відірвані кінцівки українських солдатів (матеріал за посиланням:  http://surl.li/pizeu).

 

Матеріал підготовлено фахівцями видання “Брехунець” в рамках ініціативи Мережа проектів з протидії дезінформації 

//
Exit mobile version