//

КАДИРІВЦІ ЗНЯЛИ ДРУГУ СЕРІЮ «ФЕЙКУ» З МАРІУПОЛЬСЬКИМ БЕЗХАТЧЕНКОМ, ЯКИЙ ТЕПЕР «СНАЙПЕР» – Без Брехні

КАДИРІВЦІ ЗНЯЛИ ДРУГУ СЕРІЮ «ФЕЙКУ» З МАРІУПОЛЬСЬКИМ БЕЗХАТЧЕНКОМ, ЯКИЙ ТЕПЕР «СНАЙПЕР»

Трохи більше ніж тиждень тому, кадирівські тік-токери зняли та поширили фейкове відео про те, що начебто взяли в полон аж «цілого розвідника всєя полку Азов». Саме так подали визнання невідомого худорлявого чоловіка тік-ток піхотинці головного дон-дона бункерного карлика. Але з того фейку було більше сміху – користувачі соцмереж, мешканці Маріуполя, впізнали у «розвіднику» відомого тамтешнього безхатченка, якого часто підгодовували в одному із Соборів міста.

Але кадирівці викриття попереднього їхнього фейку не прочитали і – запиляли ще один відос з тим же безхатченко якого тепер звати Володимир (у попередньому відео він був Коля) і він вже – снайпер!

 

У другій частині «блокбастеру» «снайпера Володимира» за його ж словами, взяли «прямо на вогневій позиції». На камеру він невиразно белькоче, що: «…я у військкоматі служив, а потім он тут, у 18-ій…». Тобто, цей вояка до війни типу був співробітником військкомату (напевно там він і пройшов висококваліфікований вишкіл із снайперської справи), а потім одразу у 18-ту – напевно це номер військової частини.

Що цікаво, не зважаючи на те, що його представляють, як спайпера, сам полонений белькоче, що він у бойових діях участі не брав, просто «десь там сидів».

Щодо номеру частини – ця інформація не може бути уточнена (навіть якщо така українська частина і б’ється у Маріуполі ми не маємо це, а ні спростовувати, а ні підтверджувати з мотивів військової таємниці).

А от що до військкомату, то тут і сам снайпер, і кадирівці дали маху, бо таких органів вже не існує – правильна назва: Територіальний центр комплектації та соціальної підтримки.

Автори блокбастеру змушують роздягатися та знімають чоловіка великим планом, акцентуючи, що він виснажений і тому це типу доказ, що чоловік – український військовий бо знаходиться в оточенні і блокаді, і недоїдає.

Також «оператор» навмисно акцентує увагу на татуюваннях полоненого – жовто-блакитний прапор на руці, під ним – силует кажана, а спині – теж великий малюнок кажана вже деталізований.

Тут варто натякнути на обмежені розумові здібностях авторів «другої серії фейку», бо у «першій серії» вони так само акцентували увагу на татуюваннях «полоненого». Тоді підкреслювалося, що це типу розвідник, бо у нього малюнок кажана – символ військ розвідки. Але, як з’ясувалося, до української символіки розвідників то не має ніякого відношення, бо це рашистський символ. Символ розвідників України – сова.

Акцентування уваги вдруге на одній і ті же символіці, тим більше з помилковим змістом – вірний шлях до «провалу сценарію». Та хто ж про це думає? І тут постає питання – а скільки ватанів передивилося той перший ролик – це ж на їх аудиторії знімається ця нісенітниця? Невже ніхто з них не побачив однакові татуювання у «хероя» сюжету? А може ті фейкові відоси навіть вата з мухосранську не дивиться?

Ще по темі:

//
Exit mobile version