//

Маніпуляції проросійських західних експертів: США готує Україну до Третьої світової, а війська рф ось-ось дійдуть до Польщі    – Без Брехні

Маніпуляції проросійських західних експертів: США готує Україну до Третьої світової, а війська рф ось-ось дійдуть до Польщі   

Які меседжі російської пропаганди активно поширювали проросійські налаштовані політики та експерти у США та Європі – далі у новій добірці.

 

ВІЙНА В УКРАЇНІ ПРИЗВЕДЕ ДО «СТОЛІТНЬОЇ ВІЙНИ»

Французька політикиня Марін Ле Пен заявила, що «події в Україні можуть призвести до «столітньої війни», якщо Захід продовжить постачати наступальне озброєння Києву. Україна не може виграти – лише якщо НАТО прийде на допомогу. Але тоді в конфлікт вступить Китай».

Ле Пен – одіозна французька діячка, яку відверто підтримує росію у своїх публічних меседжах. Проте, у даному контексті її порівняння із «столітньою війною» не має під собою підґрунтя. Столітня війна розпочалася в велася за французький престол, претензії на який висувала Англія.

Росія ж веде війну не за володіння Україною, а за знищення її як країни, а українців як нації.

 

ЗСУ ЗНИЩЕНА, А АРМІЯ РФ ДІЙДЕ ДО КОРДОНУ ПОЛЬЩІ

Американський політик Дуглас Макгрегор нещодавно заявив: «Ми недооцінили рф. … Армія, яку ми озброїли в Україні, знищена. … Все, чого ми досягли, – послабили НАТО, а тепер мусимо визнати, що припустилися помилки і маємо дійти згоди. Якщо ми цього не зробимо, що зупинить росіян від того, щоби дійти до кордону Польщі? Нічого».

У словах політика немає жодного слова правди, бо ЗСУ успішно протистоїть арміїї рф, немає ніяких ознак послаблення і НАТО. Навпаки, Альянс усвідомив загрозу та починає розгортати свій потенціал і нарощувати сили. Сили росії вже пробували захопити Київ, коли мали значну перевагу, проте це їм це не вдалося.

УКРАЇНУ ГОТУЮТЬ ДО ТРЕТЬОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

Колишній депутат Європарламенту Флориан Філіппо заявив, що «Сполучені Штати взяли під контроль Україну для підготовки до Третьої світової війни».

Важко уявити у яких фантазіях це здалося колишньому депутату, бо українські збройні сили хоч і потужні на даний момент, проте об’єктивно Україна не має потенціалу і матеріальної база зараз для чогось більшого ніж вистояти у боротьбі із росією та відвоювати свої території.

 

 

//
Exit mobile version