//

Міф про 270 000 російських «добровольців» – Без Брехні

Міф про 270 000 російських «добровольців»

Днями бункерний диктатор, під час урочистостей з нагоди приїзду такого ж корейського диктатора Ки Чен Ина, нарозказував чимало пропагандистках казок. Серед них меседж про те, що нібито до армії рф записалося, добровільно прийшло аж 270 000 добровольців. Про те – це брехня!

 

Очільник кремля, дехто на прізвище – путін, повідомив, що буцім то 270 тисяч осіб підписали контракти на службу в якості «добровольців». За його словами, щодня 1000 – 1500 людей приходять підписувати контракт.

Представник ГУР МО Андрій Юсов повідомив, що колосальні втрати росіян на фронті згубно впливають на кремлівського диктатора. Адже про такі масштабні цифри можна лишень фантазувати. http://surl.li/lcrqa

«Це брехня абсолютна, ніяких «добровольців» там немає, окрім поодиноких випадків. Перша та остання хвиля «добровольців» була після повномасштабного вторгнення і вона швидко закінчилася», – наголосив представник ГУР.

Надалі «добровольцями» можна вважати якихось боржників та гастарбайтерів, які щойно отримали російські паспорти. Також люди із проблемних соціальних прошарків, які під загрозою штрафів чи тюремного ув’язнення йдуть до окупантської армії.

Юсов зазначив, що в Росії «добровольцями» так само називають частину ув’язнених, яких рекрутувати до так званих приватних військових кампаній, обіцяючи «свободу».

Щодо можливої нової хвилі мобілізації, то аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що російські чиновники чекають на нову велику хвилю мобілізації резервістів, яка має відбутися вже восени. В ISW припустили, що російська влада планує мобілізувати від 170 000 до 175 000 резервістів. http://surl.li/lcrqu

Попередня хвиля мобілізації, яка відбулася майже рік тому дала змогу поставити до лав рамії рф 330 000 солдатів. І це тільки офіційно. Прихована мобілізація за цей же час дала поповнення окупантам за різними оцінками від 100 до 150 000 бійців.

Матеріал підготовлено фахівцями видання “Запорізький центр розслідувань” 

//
Exit mobile version