//

Нажаль колію і потяг у брянську не підірвали – тепловоз впав сам три дні тому – Без Брехні

Нажаль колію і потяг у брянську не підірвали – тепловоз впав сам три дні тому

Крім повітряної тривоги, оголошеної по всій Україні, та ракетних ударів рашистів по інфраструктурних об’єктах, сьогоднішній ранок ознаменувався дуже приємним повідомленням, що у рашистів підгорає. А саме у Брянську.

 

Повідомлення та фото, що розійшлися мережую і меседжерами, сповіщали, що у Брянську на місцевій великій нафтобазі почалася пожежа у двох місцях майже одночасно. Палало добряче.

Паралельно з’явилася інформація, що пожежа (начебто в наслідок) «хлопка» сталася і на тамтешньому складі боєприпасів. Але фото звідти майже не викладали.

А згодом поширилася інфа, що ще й колій хтось поламав
підірвав разом з локомотивом, якого викинуло в кювет. Тут красномовних фото було вдосталь.

Тобто нас «вітав» такий собі приємний хетрік, чи то від недолугих москалів, які знову курили не в тому місці, чи то від білоруських партизан – таку версію зранку теж запустили в інфопростір. Та нажаль, насправді хетріка не сталося – бо локомотив, як виявилося, впав сам. Три дні тому. А колію розмило.

Ось, що писало місцеве видання від  22.04.2022, 15:27 In ЧП (передаємо мовою оригіналу)

«В Брянской области с размытой насыпи упал с рельсов маневровый тепловоз

Тепловоз приписки ТЧЭ Брянск сошёл с рельсов и рухнул с размытой насыпи двухметровой высоты на перегоне Жуковка-Клетня вечером в четверг, 21 апреля. Об этом сообщили в Службе корпоративных коммуникаций брянского региона МЖД.

ЧП произошло около 21.00. Поезд следовал со скоростью 40 км/ч, когда произошло сползание насыпи под локомотивом. В результате схода получил травму работник сервисной строительной организации. Ему оказана необходимая медицинская помощь. Задержек поездов не было. Причина происшествия устанавливается».

Звичайно, шкода що то не партизани, але все одно приємно. Та в решті-решт партизани будуть знати, що у тамтешньої москальні колії тримаються на… На тому самому, що і все інше.

 

Ще по темі:

//
Exit mobile version