//

Пентагон оприлюднив відео з НЛО | ПРАВДА без конспірології – Без Брехні

Пентагон оприлюднив відео з НЛО | ПРАВДА без конспірології

Інколи правда така неймовірна, що схожа на фейк. Але і фейк часто-густо схожий на правду. Але зараз дійсно про те, що таки правда. А саме про повідомлення, що Пентагон офіційно оприлюднив відео з НЛО. Де правда, а де… правда – розбираємося.

ВЕРДИКТ: ПРАВДА

ПЕРЕВІРКА

Якщо говорити суто технічно, то Пентагон видав на гора дійсно правдиве відео. Абревіатура НЛО – розшифровується як «невcтановлений об’єкт, що літає». Саме так і пояснювали військові специ – це об’єкти, природу яких не можна пояснити з точки зору прийнятних для сучасної науки теорій. В той же час, пов’язувати такі літаючі об’єкти з позаземними прибульців, як то прийнято у масовій культурі – немає жодних підстав.

Міністерство оборони США оприлюднило три відеоролики з «невизначеними об’єктами» в повітрі, зняті в різні роки. На одному з них пілот ВМФ США фільмує на камеру нечітку пляму над поверхнею Тихого океану за 160 кілометрів від берега. При цьому він зачаровано коментує — «О боже, хлопці, що це в біса таке?! Воно крутиться».

На початку 2020 року американська військові розкрили, що у них є більше відеозаписів з непізнаними об’єктами, але їх не стали публікувати з міркувань національної безпеки.

Два з трьох опублікованих ролика були зняті в січні 2015 року, а третій – в 2004 році. На них видно непізнані об’єкти, які рухаються по незвичайним траєкторіям.

Вперше ролики опублікували в 2017 році The New York Times і організація «До зірок», заснована колишнім фронтменом Blink-182 Томом Делонга.  У вересні 2019 року ВМФ США підтвердили, що на відеозапису справжні і дійсно зняті військовими пілотами. У ВМФ США, після ретельного огляду відомство характеризувало зафіксовані об’єкти як «невстановлені повітряні явища».

У Пентагоні сказали, що ці ролики не розкривають певні принципово важливі військові таємниці та не впливають на розслідування порушень повітряного простору цими явищами.

Висновок

Опрелюднені Пентагоном відео з НЛО дійсно зняти пілотами ВМФ США. 

Офіційний Пентагон називає об’єкти – «невcтановлений об’єкт, що літає». І все! До позаземних цивілізацій це немає жодного відношення.

Ролики були відомі ще з 2017 року, проте офіційне підтвердження їх достовірності сталося тільки у 2019 році.  

 

Автор. Сергій Одарченко, “По той бік новин”

//
Exit mobile version