//

Маніпулятивна “атветка” Порошенка в його останньому відеозверненні на маніпуляцію Зеленського – Без Брехні

Маніпулятивна “атветка” Порошенка в його останньому відеозверненні на маніпуляцію Зеленського

18 квітня 2019 року Президент Петро Порошенко виступив з терміновим зверненням до українського народу, в якому між іншим  зазначив:

“…Перше що він (Путін) ставить собі за мету – негайно зупинити наш рух до Євросоюзу та НАТО, як системи колективної безпеки. Вона Росії не по зубам, а нас вона надійно захистить…”

“…А вже зараз Путін розраховує на …новачка, якого легко переграє на безпековому … фронті..”

“…Україні потрібен Президент, який забезпечить незворотність європейського і євроатлантичного курсу…”

“…І в програмі мого опонента немає жодного слова про Євросоюз…”

Суть питання. Порошенко наголошує, що лише Євросоюз і НАТО стримують Путіна, він саме чекає такого президента, який згорне співпрацю з НАТО і ЄС. А в програмі кандидата Зеленського немає жодного слова про ЄС. Таким чином слухачів підводять до висновку, що Зеленський вигідний Росії.

Вердикт: НЕПРАВДА

В програмі кандидата в президенти Володимира Зеленського насправді є не просто згадка про Євросоюз, а Євросоюз і НАТО визнаються як партнери і запорука безпеки України та перемоги у війні з Росією.

“Ми повинні вибороти мир для України. Перед гарантами Будапештського меморандуму і партнерами з ЄС ми ставитимемо питання підтримки України у прагненні завершити війну, повернути тимчасово окуповані території і змусити агресора відшкодувати завдані збитки. Здача національних інтересів і територій не може бути предметом жодних перемовин.

 Рух України до НАТО та інших подібних об’єднань — запорука нашої безпеки, в яку я вірю, та яка повинна отримати підтвердження через всеукраїнський референдум…”

Автор: Олекса Шарабура

Ще по темі:

//
Exit mobile version