//

ПРОКОЛ РАШИСТСЬКОЇ ПРОПГАНДИ ПРО «АНОНСУВАННЯ» РАКЕТНИХ УДАРІВ ПО ТЕРНОПОЛЮ – Без Брехні

ПРОКОЛ РАШИСТСЬКОЇ ПРОПГАНДИ ПРО «АНОНСУВАННЯ» РАКЕТНИХ УДАРІВ ПО ТЕРНОПОЛЮ

Вчора приблизно о 22:00 у більшості областей України, була оголошена повітряна тривога. Як згодом стало відомо, ракетна атака, зокрема на заході України, була націлена на Тернопільську область – вперше за весь час від початку війни.

Але цій події передував брифінг говорячої голови міноборони ерефій конашенкова, на якому виліз «прокол рашистської пропаганди».

Як вказано вище, повітряна тривога над Тернопільщиною була оголошена приблизно о 22:00. Інформація, про вибух над містом поширилася мером Тернополя у місцевому телеграм-канаі о 22:40.

А рашистський вечірній брифінг відбувся на московії орієнтовно о 20:00 – тобто за дві години до оголошення повітряної тривоги і відповідно початку ракетної атаки по території України.

На цьому брифінгу говоряча голова міноборони ерефій конашенков, заявив, як про подію, яка сталася про вже нанесення ракетних ударів, по «об’єктах топливної інфраструктури і знищенні сховищ у Костянтинівці Миколаївської області, Славуті Рівненської області та Тернополі…».

Ну по-перше, Славута розташована у Хмельницькій області, а не у Рівненській.

По-друге, рашистський речник напевно прочитав не той папірець і видав подію, якої не сталася за вже здійснену.

По-третє, напевно від сьогодні варто нашій розвідці ретельніше відслідковувати такі та інші брифінги, де рашисти по свої тупості самі зливають плани своїх ракетних атак.

Боже, як же нам пощастило, що це звіряче воїнство, таке тупе і недолуге. І завдячувати треба їхній же пропаганді, яка випалила залишки сірої рідини у мозку у її ж авторів.

Ще по темі:

//
Exit mobile version