//

Російська пропаганда поширює черговий фейк вже про «поранення» Залужного – Без Брехні

Російська пропаганда поширює черговий фейк вже про «поранення» Залужного

Тепер ми знаємо, що у російської аудиторія «довгострокова» пам’ять розрахована максимум на три дні і апгрейду не підлягає від слова – зовсім. Тобто, якщо ви впарили якусь дику новину – читай фейк – про якусь особу чи подію, наприклад, у понеділок, то наступний, фейк про тих самих дійових осіб можна впарювати вже в середу. Бо протягом понеділка-вівторка «довгострокова» пам’ять у більшості споживачів телевізійного пропагандистського попкорну обнуляться.

 

У суботу-неділю (20-21 травня) пропагандисти підняли інформаційну хвилю про нібито «загибель» вищого командування ЗСУ в тому складі і Головнокомандувача Валерія Залужного.

Про це рапортували так звані російські медіа, телеграм-помийки і такі ж телевізійні помийки. І здавалося, що якщо ви, товаріщі пропагандисти «поховали» командування ЗСУ у неділю-понеділок – тобто, всьо, його немає – то у наступну середу інша неприємна подія з ним вже статися не може. Хіба що воскресіння! Все ж логічно!

Але логіка і російська пропаганда – це поняття із різних Всесвітів. Бо у середу кремлівські інформаційні міньйони на рівнів центральних медіа ресурсів, наприклад, «РИА новости» поширили вкид, вже про поранення Главкома Залужного.

І нікого в середу вже не хвилювало, що у неділю вони згодували аудиторії історію про загибель українських генералів. І не просто згодували, а так, щоб у це повірила їхня аудиторія. З таким же натхненням у середу переконували у пораненні… No comments!

Цікаві ще деталі вкиду. За повідомленням секретаря РНБО Олексія Данілова, пропагандистські ЗМІ рф поширили дезінформацію, нібито Залужного було поранено ще на початку травня і тепер він не зможе виконувати обов’язки головнокомандувача. Данілов, зазначив, що це черговий фейк –  Залужний доповідав під час Ставки Головнокомандувача 24 травня. http://surl.li/hgxig

«Вони хочуть перебити інформаційний шум, відносно тих ганебних явищ, які відбувалися у Бєлгородській області. Звичайно, їм зараз треба якийсь інфопривід і вони вирішили в такий спосіб розповсюдити фейкову інформаційну хвилю. З Залужним все гаразд», – заявив секретар РНБО.

 

Матеріал підготовлено фахівцями видання “Брехунець” 

Ще по темі:

//
Exit mobile version