//

СОЛОВЙОВ, ШАРІЙ, МІНОБОРОНИ РФ: ПРОПАГАНДА ПОЧАЛА РОЗГАНЯТИ ФЕЙКИ, ДЛЯ СПРОСТУВАННЯ СВОЄЇ ПРИЧЕТНОСТІ ДО ЗЛОЧИНІВ У БУЧІ – Без Брехні

СОЛОВЙОВ, ШАРІЙ, МІНОБОРОНИ РФ: ПРОПАГАНДА ПОЧАЛА РОЗГАНЯТИ ФЕЙКИ, ДЛЯ СПРОСТУВАННЯ СВОЄЇ ПРИЧЕТНОСТІ ДО ЗЛОЧИНІВ У БУЧІ

Хочеться вірити, що рашистська верхівка таки зрозуміла, що після оприлюднення жахливих фото та відео із свідченнями варварських злочинів окупаційних військ у Бучі, вляпалася у лайно по саму макушку, і тому почала сьогодні пообідді активно включати свою дезінформаційну машину. Щоб ви розуміли, підключили навіть трохи недобитого в Іспанії шарія. Подаємо дезінформацію з мінімальними коментарями – як то кажуть, вони тут зайві.

 

ПЕРШИМ ЗАСПІВАВ…СОЛОВЙОВ

Одним із перших почав жбурляти лайно на вентилятор соловйов. У його фейковому виправданні – все до рівня плінтусу просто:

В принципі нічого нового цей говорячий рот не сказав, а використав вже протухлі «аргументи» рашистської пропаганди. Про що це свідчить? Про те, що настає час коли і пропаганда безсила проти вочевидь жахливих, середньовічних злочинів.

ШАРІЙ ПІДГАВКНУВ

Це проросійський покидьок, якому ще трохи і буде підгорати навіть в Іспанії, співав ту ж пісню, що і соловйов. Він пояснював, чому Буча – не Срєбніца. Аргумент той самий – українські війська перед тим як зайти у Бучу накривали її з артилерії. Щоб приховати бомбардування мирних жителів, вони і сфабрикували відповідну картинку.

Ну так, і братську могилу на 200 тіл, і розстріляних у затилок – також. І все для того, щоб приховати бомбардування з артилерії.

 

МІНОБОРОНИ РФ

Ну тут все прямолінійно, як у послідовників кужугєтовича:

Тут дійсно коментарі зайві

РАШИСЬСКІ БЛОГЕРИ

Текст одного з таких псевдожурналістів на побігушках ФСБ варто подати повністю в оригіналі.

Крім вже вищезгаданих фейкових аргументів, цей пропагандист почав розганяти фейк (який активно підхопили інші подібні посіпаки – то напевно йому надали право бути першоджерелом вкиду), що тіла, які лежать вздовж доріг – це статисти, які після того, як повз них проїхав український БТР – встають, а перед тим, навіть махають рукою.

За для виправдання своєї версії пропагандист-блогер показує змонтований ролик з українського телеканалу ЕСПРЕСО де начебто видно, що тіло рухається. Але фейковість меседжу була дуже швидко спростована – виявилося, що чорна риска, яку блогер описав, як руку, що рухається – це бруд на дзеркалі автівки. Ця риска рухається і переміщується із самим авто, що свідчить що вона «приклеєна» саме до автівки, а не до тіла на узбіччі.

Думаю, що це лише тільки перша хвиля фейків, які направлені на відбілювання рашистів. Проте, від таких злочинів, від такої крові – не відмиєшся. Ніколи.

Ще по темі:

//
Exit mobile version