//

ТОП-10 НАРАТИВІВ РОСІЙСЬКОЇ ПРОПАГАНДИ ПРО ВІЙНУ В УКРАЇНІ – Без Брехні

ТОП-10 НАРАТИВІВ РОСІЙСЬКОЇ ПРОПАГАНДИ ПРО ВІЙНУ В УКРАЇНІ

1. «Росія у своїй історії ніколи і ні на кого не нападала… На Україні Росія проводить спеціальну операцію з денацифікації та демілітаризації…»

2. «На Україні владу захопили наркомани і неонацисти, які тероризують власний народ і проводять геноцид»

3. «Українські націоналісти підірвали у Харкові експериментальну ядерну установку, щоб приховати таємну програму по розробці ядерної зброї…»

4. «На Україні націоналісти та бандеровці застосовують зухвалу тактику – вони використовують бандеромобілі, які озброєні великокаліберними кулеметами та гранатометами…»

5. «Україна та Росія братські народи, які штучно розділили США, НАТО та Захід. Вони посадили у Києві штучний режим наркоманів та націоналістів, який терором і страхом утримує братський слов’янський народ у страху»

6. «На Україні США багато років розробляють біологічну зброю. Вони досліджують штами таких хвороб, як холера, віспа, чума, сибірська язва…Носії цих хвороб були запрограмовані вражати саме росіян і саме за етнічним принципом»

7. «Біолабораторії Пентагону на території України розробляли деякі проекти щодо поширення біологічної зброї на територію Росії за допомогою кажанів та птахів»

8. «Під Маріуполем була захоплена секретна лабораторія, де розроблялися бойові наркотичні речовини для «Правого сектору» та націоналістів».

9 .«Мирні громадяни в Україні не страждають – російські війська проводять спецоперацію використовуючи високоточну зброї і знищують виключно військові об’єкти націоналістів»

10.«Спецоперація на Україні дала можливість запобігти війні, яка могла розпочатися з цієї території. Тобто ми, фактично попередили війну…»

Ще по темі:

//
Exit mobile version