//

Центр протидії дезінформації та Debunk запускають моніторинг щодо невиправданих блокувань українців у соцмережах – Без Брехні

Центр протидії дезінформації та Debunk запускають моніторинг щодо невиправданих блокувань українців у соцмережах

Центр протидії дезінформації при РНБО України та європейська неурядова організація Debunk запускають кампанію з моніторингу невиправданих блокувань українських користувачів у соціальних мережах на підставі скарг від проросійських користувачів чи ботів.

«Ми закликаємо українців, які стикалися з неправомірним блокуванням акаунтів у соціальних мережах за проукраїнські публікації або на підставі скарг від проросійських користувачів/ботів, заповнити нашу спеціальну форму», – йдеться у повідомленні.

Зокрема форму можна заповнити за електронною адресою: https://debunkeu.typeform.com/to/RQWyky2s

Як зазначається, Центр протидії дезінформації України прагне, щоб усі могли вільно ділитися інформацією та новинами з передовою, безперешкодно організовувати кампанії зі збору коштів на підтримку українців, посилювати громадську підтримку України у міжнародному просторі.

Debunk – незалежний технологічний аналітичний центр та неурядова організація, яка досліджує дезінформацію у країнах Балтії, США та Північної Македонії. Завдяки Debunk було зібрано понад 150 доказів невиправданого обмеження користувачів за публікації про війну в Україні.

Ще по темі:

//
Exit mobile version