//

В БЕРДЯНСЬКУ ОКУПАНТИ РОЗДАЮТЬ АГІТАЦІЙНІ ЛИСТІВКИ ЗА РОСІЮ – Без Брехні

В БЕРДЯНСЬКУ ОКУПАНТИ РОЗДАЮТЬ АГІТАЦІЙНІ ЛИСТІВКИ ЗА РОСІЮ

Створивши інформаційну та продовольчу блокаду у Бердянську московитські окупанти тепер намагаються «помиритися» і «все пояснити» захопленому населенню.

Бердянськом, в найкращих традиціях фашистсько-совєтської агітації, почали поширювати листівки зі зверненням до бердянців. Для того, щоб переказати всю свою концентровану маячню знадобилося аж чотири листка А4.

 

Окупанти закликають «миритися» і відновлювати роботу бізнесу та інфраструктури, тому що самі не спроможні забезпечити життєдіяльність міста, яке фактично захопили. Так як влада на «співпрацю» з «комендантом» не йде, її пропонують замінити рішенням зігнаної автоматами райради.

Задля переконання бердянців, що їх місто за тиждень опинилося на межі гумкатастрофи не внаслідок нападу росіян, а так і жило з 2014 року, у агітці перераховують усі мислимі і немислимі «скрепи»: від Іллі Муромця та Бандери до референдуму про об’єднання з росією і спільні патрулі з «народною міліцією». І “нашє дєла правоє”, звісно ж.

Ми лише в загальних рисах перекажемо основні тези роспропаганди, щоб показати їх брехливість, нелогічність та суперечливість позиції навіть самих же окупантів

«Влада в Україні, захоплена у 2014 році елітами – нелегитимна».

У нас з часу цієї мантри змінився вже другий президент та друга Верховна та місцеві ради. Тим паче нікчемною ця претензія виглядає до Зеленського – адже він не був ані прихильником Майдану та навіть політиком у 2014 році, тобто до тих подій немає жодного стосунку.

Влада в Україні обрана демократичним шляхом, що визнано всім світом, у тому числі і росією: адже ще з Порошенком путін підписував другі мінські домовленості і тоді питань до легітимності Президента України не виникло. Навпаки, саме цими домовленостями весь час Росія шантажувала Україну, як офіційними. Так само і з Зеленським путін зустрічався в Нормандії як з Президентом України. Навіть зараз тривають перемовини між російськими окупантами та представниками української влади, а не самопроголошеними представниками чи громадськими діячами. Годі й говорити про контракти на транспортування газу Україною, які укладені з Урядом України та урядом окупантів. Тобто росія визнає владу в Україні де-юре і де факто та просто хоче скинути її насильницьким шляхом, прикриваючись хоч якимись гаслами.

«Порошенко та Зеленський не змогли зупинити війну на Донбасі».

Ще по темі:

//
Exit mobile version