//

Дональд Трамп створює власну мережу після видалення його акаунту у мережі Twitter через поширення дезінформації? – Без Брехні

Дональд Трамп створює власну мережу після видалення його акаунту у мережі Twitter через поширення дезінформації?

Минулої неділі від радника Джейсона Міллера надійшла заява про те, що Дональд Трамп незабаром використовуватиме власну платформу для свого повернення до соціальних мереж. До таких заходів колишній президент США вдається через кілька місяців після того, як його обліковий запис на майданчику Twitter заблоковали за підбурювання до січневого бунту перед Капітолієм США.

Новинний медіа-сайт The Guardian повідомляє про те, що раніше поширювалися чутки щодо можливих спроб Дональда Трампа створити власну телевізійну мережу. Метою такого проєкту були намагання вплинути на глядачів телеканалу Fox News, який першим у підрахунку голосів після закриття виборчих дільниць повідомив про вирішальний результат зі штату Арізона на користь Джо Байдена. Проте пізніше радник Джейсон Міллер сказав, що безпосередньою метою все ж таки були соціальні мережі.

«Президента певний час не було в соцмережах, — сказав він ведучому на телеканалі Fox News у програмі Media Buzz Говарду Куртца. — Його прес-релізи, його заяви насправді майже отримали більше уваги, аніж  коли-небудь у Twitter». Радник також наголосив на тому, що журналісти відзначали такі заяви як «набагато елегантніші» і «більш президентські» за твіти Трампа. Він додав: «Я думаю, що ми побачимо, як президент Трамп повернеться в соціальні мережі приблизно через два або три місяці зі своєю власною платформою. І це те, що, я думаю, буде найгарячішим у соціальних мережах, це повністю змінить гру, а всі чекатимуть і дивитимуться, що ж саме робить президент Трамп. Проте це буде його власна платформа».

На питання, чи збирається Дональд Трамп створити платформу самостійно чи у співпраці з певною компанією, Джейсон Міллер відповів: «Я не можу піти далі того, чим можу просто поділитися, але я можу сказати, що це буде велика справа, коли він почне її. У нього було багато зустрічей в Мар-а-Лаго з командою людей, які приходили і… Не одна компанія звернулася до президента, було багато компаній. Проте я думаю, що президент знає, в якому напрямку хоче рухатися, і ця нова платформа буде великою, всі хочуть його, він приведе мільйони, десятки мільйонів людей на цю нову платформу».

//
Exit mobile version