//

У Tiktok з’явиться нова функція для боротьби з фейками – Без Брехні

У Tiktok з’явиться нова функція для боротьби з фейками

У соціальній мережі TikTok з’явиться нова функція для боротьби з поширенням недостовірної або неточної інформації. Про це повідомляє інформаційний портал Sequrity Lab із посиланням на заяву Джини Ернандес, менеджерки по продуктах компанії.
Матеріали, що публікуються у соціальній мережі, зазвичай перевіряють спеціальні сервіси, з якими вона співпрацює. Якщо вони знаходять фейки, відео видаляють з платформи TikTok.
З появою нової функції, якщо експерти не впевнені у точності або не можуть підтвердити достовірність даних, додаток TikTok буде позначати подібні відео як ті, які містять «неперевірений контент».
При намірах користувача оцінити такий контент або поділитися ним, наполегливе попередження з’явиться знову. Користувачеві надається час обміркувати свої дії перед тим, як змінити своє рішення або відмовитись від нього. За словами Ернандес, функція почне впроваджуватися на наступних тижнях, починаючи з США і Канади. Вона додає, що експериментальна перевірка функції дозволила знизити показник обміну сумнівними відео на 24%, а рівень їх схвалення користувачами — на 7%.

Ще по темі:

//
Exit mobile version