//

Екс-нардеп Олександра Кужель маніпулює на темі проблем малого і середнього бізнесу – Без Брехні

Екс-нардеп Олександра Кужель маніпулює на темі проблем малого і середнього бізнесу

Олександра Кужель, екс-народный депутат України від партії  ВО «Батьківщина», звернулася до учасників Третього економічного форуму, що пройшов у Слов’янську 3 жовтня 2019 з вітальною промовою.

МЕСЕДЖ: «Счастлива, что могу обратиться к вам сейчас со словами благодарности за то, что вы, несмотря на упорное желание  любой, подчеркиваю, любой власти, зачистить  малый и средний бизнес, продолжаете работать… в парламенте заседают депутаты, представляющие олигархов, а вы, держащие на своих плечах страну, никогда не имеете там своих представителей, способных защитить ваши интересы»

 

ВЕРДИКТ: МАНІПУЛЯЦІЯ 

ДОКАЗИ І АРГУМЕНТИ: 

Кужель представляє інтереси політичної сили, що знаходиться в опозиції. Своєю заявою про неспроможність влади захистити малий і середній бізнес екс-депутат загострює  ситуацію. Вона робить упереджені заяви про неналежне створення умов для розвитку підприємництва.

Звичайно, що проблеми в цьому напрямку існують і доля правди в тому, що при попередніх урядах вони не всі були вирішені є. Так, наприклад, остання ініціатива вже нового уряду Алексія Гончаренко про введення обов’язкової чекової звітності для ФОП – викликала у суспільстві чимало суперечок.

В той же час, сказати, що за для підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу в країні не розробляються програми та стратегії – не можна.

Так лише по Донецькому регіону вже в поточному році прийняті наступні програми:

Можна констатувати, що заява Кужель носить маніпулятивний характер – екс-нардеп узагальнює ситуацію по підтримці та розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

 

Наталка Пишна, Технополіс, м.Краматорськ

Матеріал підготовлено за підтримки Internews Ukraine в рамках проекту «Фактчек – інструмент контролю в регіонах України виборчої і післявиборчої риторики, подій, публікацій в ЗМІ»

Ще по темі:

//
Exit mobile version