//

“Професіонали, що працюють на нас”| МАНІПУЛЯЦІЇ партія “Порядок” у Запоріжжі “професіоналізмом” партійців  – Без Брехні

“Професіонали, що працюють на нас”| МАНІПУЛЯЦІЇ партія “Порядок” у Запоріжжі “професіоналізмом” партійців 

Партія “Порядок” заявляє, що в її команді лише професіонали, що працюють на запорожців, а саме лікарі, юристи, промисловці, освітяни тощо. Проте політсила зовсім не зазначила відсотку таких людей у своїх рядах. Ми перевірили список партії і визначили, хто насправді змагається за місце в міській раді.

ТЕЗА: “Команда професіоналів, що працюють на запоріжців – лікарі, освітяни, юристи, громадські активісти, промисловці, підприємці, топменеджери, аграрії, представники ЖКГ, спортсмени.”


ПЕРЕВІРКА

Отже, в списку “Порядок” представлено 43 кандидати та кандидатки. Найважливішими є перша двадцятка, адже саме ці представники, як правило, займають “прохідні” місця. Не менш важливим є перший кандидат у списку, бо якщо партія набере необхідну кількість голосів та потрапить в раду, то перший автоматично отримує мандат. 

На цьому місці знаходиться Єгор Семенков. Він успішно балотувався в Запорізьку обласну раду від партії “Опозиційний блок”. Семенков дійсно завершив університет за спеціальністю правознавство, але є депутатом облради та першим заступником голови, представляє провладні інтереси.
Наступний в списку Сергій Шовгеля енергетик. В січні 2019-го року став новим директором Запорізької ТЕС.

Володимир Гриценко зазначений в ЦВК, як начальник відділу  ПАТ “Запоріжсталь”, займається оцінкою персоналу. За ним, Світлана Котельникова, що працює в КП “Облводоканал” Запорізької облради. А от Валентина Юрків  – єдина лікарка в першій десятці. Вона працює в приватній клініці “Клініка Святого Миколая”.

Геннадій Марич  людина з бізнесу, генеральний директор ТОВ “Агротех”, що займається зерновими культурами. Начальник відділу “Запоріжсталь” Олег Шпиковський. За ним кандидатка Галина Іваніна – економістка в КП “Універс”, що підпорядковується знову ж таки обласній раді, як і  Комунальна установа “Запорізький дитячий будинок-інтернат” в якому директоркою працює Людмила Гончаренко

Закриває першу десятку Єгор Мороз, що працює в Запорізькій обласній раді. 

Тобто на початку списку переважають кандидати пов’язані з Запорізькою обласною радою. Якщо розглянути наступну десятку кандидатів, то вона включає: трьох представників Запорізької обласної ради й двох з інших рад, наприклад, секретар Токматцької міськради – Олександр Чуб. Потім йдуть представники бізнесу, бухгалтери, один медичний директор й юрисконсульт в приватному секторі.


ВИСНОВОК: 

 

Авторка. Вероніка Хорольська

//
Exit mobile version