//

У міських радах Костянтинівки і Бахмута працюють члени КПУ | ПРАВДА – Без Брехні

У міських радах Костянтинівки і Бахмута працюють члени КПУ | ПРАВДА

Народний депутат України Валерій Гнатенко, обраний по виборчому округу №49 написав на своїй сторінці Facebook в якості коментаря до свого виступу на телеканалі ZIK такий пост. 

Чи дійсно в лавах депутатів міських рад Костянтинівки і Бахмута перебувають обранці від Комуністичної партії України, чи це неправда?

ПЕРЕВІРКА

Нагадаємо, 8 серпня ЦВК Постановою № 161 визначила неможливість проведення місцевих виборів окремих сільських, селищних, міських рад Донецької і Луганської областей    та відповідних сільських, селищних міських голів 25 жовтня 2020 року. До списку увійшли Костянтинівка і Бахмут. Нагадаємо, що в 2015 році вибори в цих населених пунктах не відбувалися, як і в деяких населених пунктах Донбасу, де голосування могло б бути небезпечним для життя громадян через наближеність до військових дій. Тому наразі в міських радах цих міст працюють депутати, яких було обрано в 2010 році.

До складу міської ради Бахмута входять не тільки 3 депутати, обрані від Комуністичної партії, а й депутати за списком Партії регіонів. У складі депутатського корпусу міської ради Костянтинівки теж працюють 4 висуванці від КПУ.

ВИСНОВКИ

 

Авторка. Наталка ПИШНА

Матеріал підготовлено фактчекерами Донецької області в рамках проекту “Придія фейкам і маніпуляціям під час місцевих виборів” 

//
Exit mobile version