//

Брехня рашистів про те, що Ілон Маск постачає зсу засоби військового зв’язку – Без Брехні

Брехня рашистів про те, що Ілон Маск постачає зсу засоби військового зв’язку

Глава «роскосмосу» дмітрій рогозін у своєму телеграм-каналі звинуватив Ілона Маска у постачанні ЗСУ засобів військового зв’язку. Також він пригрозив, що за це йому доведеться «відповідати по-дорослому». Що мав на увазі рогозін під поняттям «по-взрослому» – важко сказати. А от де він збрехав – зараз пояснимо.

 

ЩО СКАЗАВ РОГОЗІН: «За нашою інформацією, доставка і передача Збройним силам України абонентських ящиків прийому-передачі інтернету від Starlink здійснювалася Пентагоном. Ілон Маск, таким чином, причетний до забезпечення фашистських сил в Україні засобами військового зв’язку. А за це доведеться відповідати по-дорослому, Ілоне, якого б ти дурня не включав», – заявив рогозін.

Засновник Space X Ілон Маск уже прокоментував заяву глави «Роскосмосу»: «Якщо я помру за таємничих обставин, було приємно вас знати», – написав Маск у Twitter.

І додав, що слово «нацист» означає те, що рогозін про нього думає.

ДЕ БРЕХНЯ? У той же день, коли очільник рашистських космітів зробив заяву, Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на своїй сторінці у Facebook подякував Space X за підтримку України та надання «старлінків», адже завдяки їм українці залишаються на зв’язку зі своїми рідними.

«У той час, як провайдери відновлюють пошкодження кабелю, гуманітарний штаб Гостомеля працює на Starlink. За рахунок невеликих розмірів обладнання його іноді плутають із сонячною батареєю. Кожен може підзарядити телефон та дізнатися останні новини від близьких», – зазначив Федоров.

Зауважимо, що раніше рогозін заявляв, що росія «воює не з нацистами в Україні, а звільняє від окупації НАТО і відкидає найлютішого ворога від західних російських кордонів. А в ядерній війні країни НАТО будуть знищені росією уже за пів години». Але, на його думку, її не можна допустити, бо «наслідки обміну ядерними ударами вплинуть на стан нашої планети. Тому прийдеться боротися звичайними військовими методами».

Не дивно, що одному з провідних російських пропагандистів не дає спокою той факт, що українці мають змогу користуватися супутниковим інтернетом StarLink. Для багатьох, чиї домівки зруйновані рашистами – це єдиний спосіб зв’язку із рідними та зв’язку взагалі. Адже руйнувати – це не будувати й допоки українські інтернет-провайдери відновлять знищені лінії, пройде чимало часу і така допомога від Маска неабияк виручає.

А ще – це дуже прогресивно. У той час, коли на росії заборонили Facebook та Instagram, українці користуються широкосмуговим інтернетом через супутники!  Не розробивши кращого вітчизняного аналога, рашистській пропаганді залишається лише кидати погрози усьому прогресивному світу.

Ще по темі:

//
Exit mobile version