//

ФЕЙК про 10 «нацистів», що здалися зранку в полон на «Азовсталі» – початок масштабної ІПСО кремля – Без Брехні

ФЕЙК про 10 «нацистів», що здалися зранку в полон на «Азовсталі» – початок масштабної ІПСО кремля

Зранку рашистські пропагандистські телеграм канали на, так звані, російські медіа почали активно розганяти вкид, про нібито «першу групу українських військовослужбовців, які вийшли з «Азовсталі» з білим прапором і здалися в полон». Джерелом легалізації вкиду на, яке посилаються рашисти є командир, так званого, батальйону «схід» олександр ходаковський.

Як повідомляють фахівці ресурсу InformNapalm – це перша «проба-пера» окупантів навколо великої інформаційно-психологічної спецоперації з начебто українськими полоненими і можливою прихованою хімічною атакою на «Азовсталь», яку планує кремль. Про що саме йде мова і які в цьому загрози – пояснюють експерти.

 

В ЧОМУ СУТЬ ІПСО

Інформація про підготовку масштабної ІПСО з українськими полоненими у Маріуполі вперше вчора надвечір оприлюднили фахівці ресурсу InformNapalm.

За інсайдерськими даними з чотирьох різних джерел (у тому складі з числа військовослужбовців РФ, які мають фінансову зацікавленість і періодично передають дані) міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm 14-15 травня отримало масив даних про підготовку провокації у Маріуполі і зокрема на «Азовсталі», де досі обороняються українські воїни.

Сукупність цих даних дозволяє припустити, що орієнтовно 16-17 травня або пізніше цієї дати в Маріуполі готується реалізація масштабних дій збройних сил рф за участю полонених українських військовослужбовців та викрадених окупантами мирних жителів. До дій інформаційно-психологічного характеру планують залучити загалом до 2000 людей. Попередньо глобальний задум командування ерефії до кінця не зрозумілий, але ключові позиції плану наступні:

Аналітики InformNapalm, ґрунтуючись на отриманих даних, припускають, що командування РФ може використовувати полонених людей для створення картинки для російських пропагандистських каналів, що нібито захисники «Азовсталі» масово здалися в полон і після цього спробують використати вміст цистерн (можливо, хімічні речовини), щоб «викурити» справжніх захисників з їх позицій. Також полонених можуть використовувати, як живий щит для реалізації штурмової операції. Можуть бути інші варіанти розвитку подій.

Тобто, на широку аудиторію (російську і по можливості на західну) буде показано, що українські бійці здалися у полон (причому у масовому порядку) і начебто на «Азовсталі» нікого немає. Тим часом хімічна атака по реальних бійцях буде проведена так, щоб дійсно не вижив ніхто і не міг у поточному часі, чи у майбутньому свідчити про атаку отруйними речовинами і масове вбивство людей у бункерах заводу.

Така складна схема необхідна кремлю для прикриття можливої хімічної атаки, бо Захід попередив москву, про неминуче потужне покарання за використання зброї масового ураження у війні з Україною.

 

Ще по темі:

//
Exit mobile version