//

ФЕЙКИ, МАНІПУЛЯЦІЯ та БРЕХНЯ дипломатії рф: «німецька зброя знову вбиває «русских» та «гібридна війна Заходу» – Без Брехні

ФЕЙКИ, МАНІПУЛЯЦІЯ та БРЕХНЯ дипломатії рф: «німецька зброя знову вбиває «русских» та «гібридна війна Заходу»

Днями так званий очільник МЗС недофедерації у спробі підвести підсумки роботи свого дипкорпусу спровокував черговий скандал, проводячи невдалі аналогії між рф і трагедією єврейського народу у Другій світовій війні.

Та не тільки лавровим єдиним відзначився дипкорпус рф цього тижня. Підлеглі лаврова нафейкували на різних міжнародних майданчиках. Ми зібрали та коротенько спростували найпекельніші вкиди, так званих, горе-дипломатів.

 

ПОСТПРЕД РФ ПРИ ООН НЕБЕНЗЯ: «Ще одним напрямом репресивної політики Києва стала його війна з канонічним православ’ям. Україна опинилася на порозі масштабного міжконфесійного конфлікту, якого ще не бачила історія сучасної Європи». 

Міжконфесійний конфлікт намагається якраз роздмухати москва та її посіпаки з так званої УПЦ МП. Україна на державному рівні взялася за вирішення багаторічної проблеми – усунення з України даної церкви на тлі довготривалої практики МП в Україні по просуванню російських інтересів, насаджуванні російських наративів.

Так у жовтні СБУ викрила керівника однієї з єпархій УПЦ МП на Вінниччині, який виправдовував агресію рф і розпалював міжконфесійну ворожнечу серед вірян. http://surl.li/emepo

Від тоді серія викриттів проросійської роботи УПЦ МП тільки продовжується.

 

ПОСТПРЕД РФ ПРИ ООН НЕБЕНЗЯ:  «Оскільки установка ППО в порушення норм міжнародного гуманітарного права була розміщена в житловому кварталі, збита ракета впала на житловий будинок (будинок у Дніпрі. – ред.)».

По-перше, командування Повітряних сил ЗСУ чітко заявило, що за всіма ознаками у будинок у Дніпрі влучила ракета Х-22, яку запустила росія. Ніякі уламки, ні цієї ракети, ні – теоретично – ракети української ППО, таких руйнувань спричинити не могла. http://surl.li/emeqx

По-друге, батареї ППО України (як і артилерія) не розміщуються у житлових кварталах – це старий наратив російської пропаганди, яким вона прикриває свої варварські способи ведення війни. На численних відео було зафіксовано сотні випадків з розміщенням саме російської бойової техніки у житлових кварталах.

По-третє, небензя акцентує увагу, як на порушенні норм міжнародного гуманітарного права фейкове розміщення ППО. Про те, замовчує – а чи вписується у це право обстріл цивільних кварталів протикорабельною ракетою з бойовою частину у майже одну тону, що признавалася розробниками для знищення авіаносних груп.

 

ПОСТПРЕД РФ ПРИ ОБСЄ ЛУКАШЕВИЧ: В умовах систематичної брехні Заходу рф продовжить активний захист від гібридної агресії, що здійснюється кількома країнами-членами НАТО… щодо основ державності та суверенітету росії».

Від початку формування союзницької коаліції з підтримки України, запровадження міжнародних санкцій проти росії, невдач на полі бою армії загарбників, пропаганда намагається вивернути ситуацію, що Захід ледь не оголосив хрестовий похід проти рф, зазіхаючи на її суверенітет.

Але мета заходу – приборкати агресію росії, врятувати Україну, позбавити Світ у майбутньому від подібних агресій, що порушують всі можливі норми міжнародного права. До того ж Захід лиш робить кроки у відповідь на війну росії проти України. Але саме це лукашевич і Ко, як правило залишають за лаштунками подібних звинувачень.

До того ж постпред підміняє маніпулятивно поняття, прикриваючи усунення верхівки диктаторського режиму росії від влади (одна з цілей перемоги над рф на полі бою), зазіханням на суверенітет.

 

ПОСОЛ РФ У ФРН НЕЧАЄВ: «Офіційна доктрина Німеччини – це надання київському режиму максимальної допомоги. Постачання німецької зброї, з якої вбивають російських військовослужбовців та цивільне населення Донбасу, пробуджують очевидні історичні паралелі». 

Посол маніпулює причиною і наслідками. Так німецька зброя в руках воїнів ЗСУ нищить російську солдатню, яка нахабно вдерлися на українську землю, вбиває і руйнує. Україна за допомогою цієї зброї чинить опір загарбникам.

Друга маніпуляція полягає у педалюванні болісної для німців теми історичної вини за злочини нацизму у Другій світовій війні. І проводячи таку аналогію, посол маніпулятивно натякає на повторення сьогодні того, що було 80 років тому. Проте, саме росія сьогодні «копірайтить» нацизм у гірших його проявах.

 

Матеріал підготовлено фахівцями видання “Реальная газета”

Ще по темі:

//
Exit mobile version