//

ПРОПАГАНДА намагаються переконати росіян, що системи Patriot для України – це погано – Без Брехні

ПРОПАГАНДА намагаються переконати росіян, що системи Patriot для України – це погано

Війна це мир. Свобода це рабство. Сильне ППО України то слабке ППО України. Напевно так можна трактувати намагання прокремлівських телеграм каналів переконати своїх підписників, що передача Україні протиракетної системи Patriot це погано.

 

Ще коли США вперше оголосили про передачу Україні зенітного ракетного комплексу Patriot, путін заявив, що росія “полускає їх”. http://surl.li/eidvc

Тепер, коли майорить вже друга система Patriot, акцент намагаються зробити на тому, що нам нібито не вистачає систем ППО і тому нам вимушені віддати ці дуже дорогі зенітні комплекси.

Ранее США заявила, что даст одну батарею «патриотов».

Эти игрушки очень дорогие как в использовании, так и в обслуживании. Но другого выхода нет. ВСУ израсходовало все советские запасы и потеряли недавно около 5-ти установок С-300”, йдеться в повідомленні одного з телеграм-каналів.

Звичайно, жодних підтверджень цій інформації немає і бути не може, бо це кремлівська пропаганда, а фейк про знищенні установки С-300 розповсюджували та спростували ще в квітні.  http://surl.li/eiduz

Але якщо аудиторії кремлівських каналів потрібне ось таке заспокоєння то це позитивний сигнал. Власне, ніхто і не обіцяв, що одна батарея Patriot “закриє” небо над Україною.

Враховуючи масовані атаки, які націлені в першу чергу знищити якомога більше цивільної інфраструктури, Україна потребує дуже різноманітні засоби протиповітряної та протиракетної оборони. Це визнає і командувач Об’єднаних Сил ЗС України Сергій Наєв.

Проте Patriot важливі не лише як захист. http://surl.li/eiduv

Як стверджував очільник МЗС Дмитро Кулеба після рішення США передати нам першу систему, отримання цих систем це важливий психологічний злам.

Дуже складна і дорога технологія, технологія-символ. Я не кажу, що ми отримаємо всю зброю за тиждень чи за місяць, але я не очікую нічого складнішого за історію з Patriot.

Що б не говорили європейські союзники США по НАТО, вони все одно орієнтуються на рішення США. Так було з артилерією, коли американці дали – вони дали, так було з Хаймарсами. Те саме будемо зараз робити з Patriot, американці дали – будемо з іншими говорити”, заявив він в інтерв’ю 30 грудня. http://surl.li/eiduq

І найкращим підтвердженням його слів є рішення Берліну передати нам ще одну батарею Patriot, про що було оголошено вже 5 січня.

І це разом з іншою важкою технікою від США та Франції.

Тож, схоже психологічні стіни падають одна за одною і все, що залишається це заспокоювати внутрішню аудиторію, що нові системи Patriot це “дуже погано”.

 

//
Exit mobile version