//

Пропаганда росії мовчить після обстрілу ТРЦ в Кременчуку – Без Брехні

Пропаганда росії мовчить після обстрілу ТРЦ в Кременчуку

Про влучання в ТРЦ в Кременчуці ЗМІ росії красномовно мовчать!

Після вчорашніх обстрілів житлового будинку Києва роспропаганда добу придумувала виправдання.
Врешті-решт видали відео нібито з самих ракет, які нібито всі влучили по заводу Артема. А по будинку біля заводу “то щось інше, мабуть, українська ППО”.
Сьогоднішнє влучання в ТРЦ з людьми в Кременчуці, де зараз палає пожежа, центральні змі росії ігнорують уже третю годину. В той час як всі західні та українські медіа пишуть про цей військовий злочин, транслюють термінове звернення Президента Зеленського – російські змі уперто пишуть про будь-що, оминаючи цей терористичний акт росії.
Ані слова на ТАСС, РІА Новости та Раша Тудей:
І це мовчання красномовніше за іхні фейки. Марно сподіватися, що вони після цього жахливого злочину вийдуть з плакатиками “нєт вайнє” чи всі звільняться на знак протесту. Причина цілком очевидна – з кремля ще не спустили вказівки як про це писати і виправдовуватися.
А брехливі версії штатних пропагандистів на кшталт котенка чи руденка настільки дикі, що навіть рашатудей поки що не наважується їх брати.
Проте нам байдужа їхня брехня, українці знають правду й так: росія займається геноцидом українського народу. Робить це безжально і планомірно. А що там придумають пропагандисти, може переконати хіба що їхніх же читачів, які і так радіють прильотам російських ракет.
//
Exit mobile version