//

Російські ганебні флешмоби та як правильно на них реагувати – Без Брехні

Російські ганебні флешмоби та як правильно на них реагувати

Якщо вам здається, що мовчазна підтримка росіянами війни – це дно, то почекайте! Вони пішли далі і тепер організовують флешмоби, щоб виправдати воєнні злочини, які їх військові чинять в Україні.

Серед основних можна виділити два хештеги: #Мненестыдно та #StophatingRussians.

Якщо в рамках першого в основному розповсюджувалась пропаганда та підтримка путінської “військової операції”, другий хештег явно направлений на західну аудиторію.

 

Річ у тім, що росіяни почали знайомитись з таким поняття як “shared responsibility” (розділена відповідальність). Коли нація несе відповідальність за злочини, які скоїв їхній уряд проти іншої країни. Навіть якщо людина з країни-агресора була проти, навіть, якщо виходила на протести, вона так чи інакше була частиною системи. Як мінімум, вона сплачувала податки, на які держава-агресор закуповувала зброю.

Наразі Росія переживає безпрецедентну ізоляцію від світу. Звичайно, це не подобається багатьом росіянам, які встигли звикнути до комфортного життя з ресторанами, сучасною технікою, якісними продуктами та мандрівками. Якийсь час це поєднувалось з імперіалістичними амбіціями населення та толерантністю до воєнних злочинів очільника держави. Проте, всьому приходить кінець.

Але вони не каються і не просять вибачення!

В надії виправдати себе, росіяни почали записувати флешмоб, де закликають Захід звернути увагу на всі нації й нікого не цькувати. Мовляв, в Україні таке ж саме як в Сирії, тому не звертайте уваги.

Цинічно виглядає, що деякі росіяни почали згадувати Сирію, де саме росія брала безпосередню участь у знищенні Алеппо разом з жителями, застосовувала заборонену хімічну зброю. Тобто вчинила злочини проти людства, які зійшли їм з рук

Хоча заяви, що це “війна Путіна”, а “російський народ цього не хоче” дуже популярні в західному інформаційному просторі, ми б хотіли нагадати, що, як показують опитування, – 1 з 2 росіян підтримує воєнні дії на території України

А в 2019 році 62 % росіян підтримували окупацію Криму.

Українці знайшли непоганий метод боротьби з цими ганебними флешмобами.

Під вищезгаданими хештегами, вони постять фото воєнних злочинів Росії – розбомблені міста, мертвих дітей, поранених вагітних.

Запрошуємо і вас доєднатись до правильної форми боротьби з російськими інтернет-збіговиськами.

Телеграм канал з завданнями: https://t.me/stoprussiachannel

Тут зібрані всі можливі варіанти інформ-боротьби: https://bit.ly/3pZdhfc

Дуже багато українців задають собі питання «Я не вмію стріляти, то чим я можу бути корисним?»
Якщо маєте доступ до інтернету і можете приділити час для поширення
інформації, то ставайте до лав Інтернет Військ України!
Будемо розповсюджувати правдиву інформацію серед світових політичних діячів та лідерів думок, голосувати за петиції для європейців та боронити свою країну!
Сюди можуть долучитися всі, щоб взяти участь у боротьбі за нашу державу.
Підписуйтесь, щоб отримати завдання!
//
Exit mobile version