//

В МЕРЕЖІ СПЕКУЛЮЮТЬ НА ТЕМІ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ВИМУШЕНИМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ – Без Брехні

В МЕРЕЖІ СПЕКУЛЮЮТЬ НА ТЕМІ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ВИМУШЕНИМ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

На просторах Telegram активно поширюють інформацію про те, що уряд затвердив певну суму виплат кожному українцю на час війни. Зокрема, повідомлення опублікували канали «Все про війну» та «Новини України «24/7». Чому опублікована інформація – МАНІПУЛЯЦІЯ, читайте у матеріалі.

Автори повідомлень зазначають, що, начебто, український уряд затвердив певну щомісячну суму грошових виплат, яку отримають усі без вийнятку громадяни. В деяких публікаціях зазначалося, що сума виплат залежатиме від вікової категорії людей. Їх наводять декілька.

Дійсно, як повідомляють на Урядовому порталі, президент Володимир Зеленський анонсував масштабну програму допомоги українцям, яка охоплюватиме три основні напрямки: гроші, житло. робота. Однак, згідно з офіційним повідомленням влади, вона стосуватиметься тих громадян, які вимушено залишили свої домівки через бойові дії. Тому твердження про те, що грошову допомогу отримуватимуть усі українці – МАНІПУЛЯЦІЯ.

Щодо суми виплат, то вона також буде фіксованою й не зовсім залежатиме від вікової категорії. Дорослим переселенцям уряд платитиме 2 тисячі гривень щомісячної допомоги, на дітей передбачено по 3 тисячі гривень. Жодних інших вікових розподілів немає! Тому твердження, що розмір допомоги залежатиме від кількох вікових груп – також МАНІПУЛЯЦІЯ!

 

ВИСНОВОК

 

 Авторка. Марія МАРТИНЮК

Ще по темі:

//
Exit mobile version