//

Як Ілон Маск спростував футуристичну пропаганду колишнього очільника кремля медведєва – Без Брехні

Як Ілон Маск спростував футуристичну пропаганду колишнього очільника кремля медведєва

Коли лікарі прописують пігулки – їх варто приймати, або запобігти рецидиву хвороби. Принаймні так роблять адекватні люди. Ті ж, яким не відома звичайна людська логіка – ігнорують хворобу і, відповідно, лікування. Один з таких пацієнтів на прізвище мєдвєдєв – то самий, якого колись попросили трохи посидіти у кріслі президента ерефії у якості манекена – днями у своєму телеграм-каналі видав «футуристичний прогноз» на 2023 рік.

І все б було б нічого, аби ця маячня не була просочена пропагандистськими наративами. Більше того, цю нісенітницю хворого мозку ніхто б не побачив, аби там не згадали американського мільярдера – Ілона Маска. І Маск не залишився осторонь – прислав медведєву «атвєточку» – спростував буквального одним меседжем  його футуристичні пропагандистські закиди. Далі про це у матеріалі.

 

Для того, щоб усвідомити всю глибину діагнозу та невиліковний стан пацієнта, варто набратися терпіння і прочитати пророцтва медведєва повністю. Тож далі мовою оригіналу:

«Многие упражняются в футуристических гипотезах, соревнуясь в предложении самых неожиданных и даже абсурдных. Внесём и мы свою лепту.

Что может произойти в 2023 году:

  1. Повышение цены на нефть до 150 долларов за баррель и цены газа до 5000 долларов за 1 тыс. куб. м.
  2. Возврат Великобритании в Европейский союз.
  3. Распад Европейского союза после возврата Великобритании и отмена хождения евро в качестве валюты бывшего ЕС.
  4. Захват Польшей и Венгрией западных областей бывшей Украины.
  5. Создание Четвёртого рейха на базе Германии и примкнувших к ней сателлитов (Польши, стран Прибалтики, Чехии, Словакии, Румынии, Киевской республики и пр. маргиналов).
  6. Война между Францией и Четвёртым рейхом. Раздел Европы, включая новый раздел Польши.
  7. Отделение Северной Ирландии от Королевства Великобритании и Северной Ирландии и присоединение к Республике Ирландия.
  8. Гражданская война в США, выделение Калифорнии и Техаса в самостоятельные государства. Создание союзного государства Техаса и Мексики. Последующая победа Илона Маска в ходе выборов президента США в части штатов, закреплённых после гражданской войны за республиканцами.
  9. Перенос всех крупнейших фондовых площадок и финансовой активности из США и Европы в Азию.
  10. Крушение Бреттон-Вудской финансовой системы, включая крах МВФ и Всемирного банка. Отказ от евро и доллара в качестве мировых резервных валют. Возвращение золотого стандарта. Переход к активному использованию цифровых фиатных валют». http://surl.li/edumw

Ну тобто класика жанру російських наративів пропаганди, які стосуються мрій кремлівської верхівки про «загниваючий Захід», його розпад, і натяк, що на тлі «руїн англосаксонського світу» нарешті встане з колін недофедерація.

Звичайно, можна б було по кожному меседжу зробити детальний розбір економічних і політичних складових і хибність прогнозів та передбачень. Але…

Але сам Ілон Маск на пару хвилин вдягнув мантію фактчекера та влучною фразою спростував, а краще сказати, перекреслив футуристично пропагандистську маячню медведєва.

Американський мільярдер, назвав «футуристичні прогнози» так званого заступника голови радбезу рф медведєва «найабсурднішими», які він коли-небудь чув: «Це, безумовно, найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув». http://surl.li/efbjd

Він зазначив, що  прогнози російського посадовця «демонструють разючу необізнаність (медведєва – ред.) щодо прогресу штучного інтелекту та сталої енергетики».

 

Як то кажуть – шах і мат!

Ще по темі:

//
Exit mobile version