//

Викриття ЦЕНЗУРИ і НЕПРАВДИ у заяві міського голови Тернополя Сергія Надала про те, що в парках міста не ведеться забудова – Без Брехні

Викриття ЦЕНЗУРИ і НЕПРАВДИ у заяві міського голови Тернополя Сергія Надала про те, що в парках міста не ведеться забудова

Під час крайньої сесії Тернопільської міської ради Сергій Надал сказав, що в парках міста нічого не будується. Така теза міського голови прозвучала в полеміці з депутатом міської ради Іваном Сороколітом. Її можна було почути в першому варіанті онлайн-трансляції  17.12.2021.

Втім, на фб-сторінці сторінці «Тернопільська міська рада» первинного допису із відео сесії нема. Є інший допис, опублікований опісля обіду. Хоча засідання, як видно з годинника у самому відео, відбувалося в першій половині дня.

Тож чи правду сказав Сергій Надал? Чи триває будівництво в парках? І чи взагалі він говорив слова «у нас в парках нічого не будується». І очевидна річ  полеміки, «у нас» мається на увазі місто Тернопіль. 


 

Підготовлено «ТМЦ.ІНФО»,

Матеріал підготовлено в рамках ініціативи «Мережа регіональних проектів з протидії дезінформації» за підтримки National Endowment for Democracy (NED) та менторства ресурсу «БезБрехні»

Ще по темі:

//
Exit mobile version